Tehtaat

Tehtaidemme verkosto sijaitsee Aasiassa ja Euroopassa. Ne ovat tärkein resurssimme. Toimittajapolitiikkaamme kuuluu pitkäaikainen yhteistyö tehtaiden kanssa. Toimittajiksemme hyväksymme vain tarkan seulan läpäisseet piirilevytehtaat.

Tehtaiden turvaverkosto

Emme ole yhden tehtaan varassa piirilevytyypin tai tilaus-
määrään suhteen. Meillä on laaja piirilevytehtaiden verkosto takanamme. Tehtaat on jaoteltu täyttämään kaiken tyyppisiä piirilevytarpeita, juuri mitä Te asiakkaanamme haluatte.

Helpotamme ostajan työtä laajalla verkostollamme, johon on valikoitu toimittajat tarkasti kyvykkyyden, laadun, toimitus- varmuuden, kustannustehokkuuden ja palvelutason perusteella. Näistä tehtaista voimme toimittaa koko tuotteen elinkaaren kattavan ajan piirilevyjä, alkaen protoista tuotantosarjaan ja aina varaosa tarpeeseen asti. Ostaja voi antaa meidän toimittaa vaikka koko piirilevytilauskantansa, koska me hajautamme ostajan puolesta erilaiset levytarpeet tehdasverkostoomme parhaiten sopiville tehtaille.

Tarjoamme myös jokaiselle levytyypille ensisijaiset ja toissijaiset tehtaat. Mahdollisen ongelman kohdatessa ensisijaista tehdasta pystymme varmistamaan piirilevyjen saatavuuden toissijaisen tehtaamme kautta.